Magazine De Begraafplaats & Vakpublicaties / Handleidingen

Magazine De Begraafplaats

Vast informatieorgaan is het steeds weer actuele magazine De Begraafplaats. Dit informatieve vakblad belicht achtergronden, issues en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van begraven.

Abonnement nemen

Voor een abonnement op het tijdschrift kunt u ons contactformulier invullen met de relevante gegevens.

Losse nummers nabestellen

Oude nummers van De Begraafplaats, vanaf februari 2009, zijn nu ook voor €2,50 per stuk te bestellen als digitaal pdf-bestand. Zoek in ons Archief naar welk nummer u graag in zijn geheel zou willen lezen en stuur een mail naar lob@begraafplaats.nl waarin u aangeeft welke ‘maand’+’jaar’ u wilt bestellen.

Prijs 2019

  • Abonnement: € 45,00
    (LOB-leden ontvangen minimaal twee gratis exemplaren)
  • Extra abonnement LOB-leden: € 39,50
  • Abonnement België € 49,50
  • Abonnement overig buitenland € 55,00
  • Losse nummers: € 10,00

Opzegtermijn abonnement: drie maanden

Redactie

De redactie van De Begraafplaats bestaat uit: Anja Krabben (hoofd- en eindredacteur), Pauline Prior, Anja Vink en Wim van Midwoud. De redactie is bereikbaar op: 0646124803 of via het contactformulier.

Zakelijke relaties kunnen Tariefkaart 2019 in De Begraafplaats.

De Begraafplaats is sinds haar bestaan (1999) uitgegroeid tot het grootste vakblad in de uitvaartbranche met een oplage van 1850 exemplaren. Het blad verschijnt zesmaal per jaar en wordt aan LOB-leden gratis toegezonden.


Vakpublicaties / Handleidingen

Naast het vakblad geeft de LOB ook Handleidingen uit en publicaties over verschillende onderwerpen, speciaal voor de begraafplaats branche:

Consumentenfolder

Ook een consumentenfolder maakt deel uit van de publicaties. LOB leden kunnen deze tegen kostprijs bestellen om aan geïnteresseerde consumenten te geven.