Verder:

Op de fotopagina's: islamitisch begraven in in Tunesië, foto's Pauline Prior Als bijzonder gebouw het eerste kinderrouwcentrum van Nederland.Het favoriete plekje is van Marie-Louise Meuris, directeur van begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster in Amsterdam.Hemel & aarde, de laatste column van Marie-Louise Meuris.In Beroemd begraven het graf van Greet Hofmans in Amsterdam.Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Wie is verantwoordelijk voor het herstel van verzakte grafmonumenten en mogen graven zomaar gefotografeerd worden?En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land. En aandacht voor nieuwe producten en diensten.De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het zomernummer komt uit in mei/juni 2005, week 22.

Verder:

Op de fotopagina’s: islamitisch begraven in in Tunesië, foto’s Pauline Prior
Als bijzonder gebouw het eerste kinderrouwcentrum van Nederland.
Het favoriete plekje is van Marie-Louise Meuris, directeur van begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster in Amsterdam.
Hemel & aarde, de laatste column van Marie-Louise Meuris.
In Beroemd begraven het graf van Greet Hofmans in Amsterdam.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Wie is verantwoordelijk voor het herstel van verzakte grafmonumenten en mogen graven zomaar gefotografeerd worden?
En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land. En aandacht voor nieuwe producten en diensten.

De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het zomernummer komt uit in mei/juni 2005, week 22.