SPELREGELS FORUM

Op www.begraafplaats.nl/forum biedt de LOB leden een online forum aan om te reageren op berichten, discussies en vragen die geplaatst zijn door leden of het Bedrijfsbureau van de LOB. Wij streven naar een boeiende, levendige informatie-uitwisseling en discussie tussen de leden. De redactie ziet erop toe dat dit mogelijk is en blijft. Soms kan de redactie ingrijpen. Wanneer doen we dat?

EEN BERICHT MOET BIJDRAGEN AAN DE DISCUSSIE OVER HET BETREFFENDE THEMA
Op het LOB-forum bieden we ruimte voor een inhoudelijke discussie over de maatregelen die samenhangen met de bestrijding van het coronavirus.
Berichten die naar de mening van de redactie hiermee geen verband houden, worden zonder verdere opgaaf van redenen verwijderd.

HET FORUM IS VOOR LEDEN
Het forum is bedoeld voor leden van de LOB. Het is niet anoniem. Bij het plaatsen van een bericht vragen we je daarom om je naam. We vragen ook je e-mailadres. Je e-mailadres publiceren we niet op de site, maar gebruiken we ter verificatie van je online identiteit.

Berichten op LOB-forum weerspiegelen op geen enkele wijze de mening van de LOB. Ze zijn op strikt persoonlijke titel. Het is niet toegestaan om onder een schuilnaam of andere identiteit dan die van jezelf berichten plaatsen.

DISCLAIMER
De redactie verwijdert ongewenst materiaal zo snel mogelijk van de site. Het is echter onmogelijk ieder bericht direct te controleren. Door gebruik te maken van deze site stem je in met de voorwaarden.

Je erkent dat alle berichten op dit podium de meningen en gezichtspunten van de auteurs zelf zijn en niet die van de LOB (met uitzondering van de berichten die door de LOB-redactie zijn geplaatst).

TEN SLOTTE
Onverlet dat wat in deze spelregels daarover is bepaald, behoudt de LOB-redactie zich te allen tijde het recht voor om geplaatste berichten te verwijderen.
In onvoorziene gevallen besluit de LOB-redactie.