Bekijk hieronder de openstaande vacatures in de uitvaartbranche. Door te klikken op de gevraagde functie kunt u lezen wat het werk inhoudt, de gevraagde functie-eisen zijn, wat u gaat doen en waar het is.  Heeft u vragen over de vacature, neem dan contact op met de contactpersoon die staat vermeld bij de vacature.

Wilt u een vacature geplaatst hebben? Stuur dan een bericht aan de LOB. Voor leden zijn er geen kosten aan de plaatsing van vacatures verbonden.

VACATURE | Medewerker ‘Asbestemmingen, Grafadministratie, Voorlopen Begrafenissen’ – Begraafplaats Rhijnhof Leiden (15 uur)

Medewerker ‘Asbestemmingen, Grafadministratie, Voorlopen Begrafenissen’ Begraafplaatsen – Leiden

Begraafplaats Rhijnhof is op zoek naar een nieuwe collega voor 15 uur per week (in overleg in te vullen; af en toe werken op zaterdag). Iemand die op representatieve en empathische wijze nabestaanden begeleidt bij de (keuze van) asbestemmingen, zoals het verstrooien van as en het bijzetten van urnen. De medewerker zorgt voor de intake, planning en administratieve verwerking van asbestemmingen, alsmede voor de in- en verkoop van herdenkings- en asbestemmingsartikelen. Hij/zij loopt incidenteel ook voor bij begrafenissen in drukke periodes. Tevens verleent hij/zij ondersteuning in het bijhouden van de grafadministraties en bij klantcontacten.

Vragen of meer informatie over deze functie?
Sollicitaties uiterlijk 15 juli 2024 aan Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof, t.a.v. Nicoline Zemering, Laan te Rhijnhof 4, 2332 HZ Leiden of mailen naar [email protected]. Voor vragen: mailen of bellen 071-532 06 09. Zie ook www.rhijnhof.nl

 

VACATURE | Hovenier – Haarlem

Hovenier begraafplaatsen Haarlem 
Voor deze vacature is geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot op het moment dat er een geschikte kandidaat is gevonden.

Vragen of meer informatie over deze functie?
Solliciteren op bovenstaande vacature kan via www.haarlem.nl/werken-bij-de-gemeente-haarlem. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilse van der Meer, teammanager Begraafplaatsen, tel.nr. 06-46215361. Vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je richten aan [email protected].