Verder:

Op de fotopagina’s: Pauline Prior fotografeerde twee begraafplaatsen die belaagd worden door Schiphol. Als bijzonder gebouw een bijzondere aula in Heemstede. Het favoriete plekje ligt in Gouda. Marie-Louise Meuris vertelt in haar column Hemel & aarde over grootschalig ruimen op haar begraafplaats. Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, o.a. over het sluiten van graven en de vraag wanneer er werkelijk sprake is van begraven. Verder informatie over nieuwe producten en diensten en uiteraard veel nieuws, zowel van de LOB zelf als van diverse begraafplaatsen in het land.

Verder:

Op de fotopagina’s: Pauline Prior fotografeerde twee begraafplaatsen die belaagd worden door Schiphol. Als bijzonder gebouw een bijzondere aula in Heemstede.
Het favoriete plekje ligt in Gouda.
Marie-Louise Meuris vertelt in haar column Hemel & aarde over grootschalig ruimen op haar begraafplaats. Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, o.a. over het sluiten van graven en de vraag wanneer er werkelijk sprake is van begraven. Verder informatie over nieuwe producten en diensten en uiteraard veel nieuws, zowel van de LOB zelf als van diverse begraafplaatsen in het land.