Verder:

Op de fotopagina’s: Pauline Prior fotografeerde de boekenweek op een begraafplaats in Utrecht. Als bijzonder gebouw een de Roemeens Orthodoxe Kerk in Schiedam. Het favoriete plekje is van Jan van Impelen en Jozef Keurles, beheerders in Sittard. In Beroemd begraven staat het graf van Toon Hermand in Sittard in de schijnwerpers. Marie-Louise Meuris vraagt in haar column Hemel & aarde om respect. Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden. Zoals: Mogen priestergraven geruimd worden en zijn twee rechthebbenden voor een graf mogelijk? En uiteraard aandacht voor nieuwe producten en diensten en veel ander nieuws, zowel van de LOB zelf als van diverse begraafplaatsen in het land.

Verder:

Op de fotopagina’s: Pauline Prior fotografeerde de boekenweek op een begraafplaats in Utrecht.
Als bijzonder gebouw een de Roemeens Orthodoxe Kerk in Schiedam.
Het favoriete plekje is van Jan van Impelen en Jozef Keurles, beheerders in Sittard.
In Beroemd begraven staat het graf van Toon Hermand in Sittard in de schijnwerpers.
Marie-Louise Meuris vraagt in haar column Hemel & aarde om respect.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden. Zoals: Mogen priestergraven geruimd worden en zijn twee rechthebbenden voor een graf mogelijk?
En uiteraard aandacht voor nieuwe producten en diensten en veel ander nieuws, zowel van de LOB zelf als van diverse begraafplaatsen in het land.