Verder:

Op de fotopagina's: Pauline Prior fotografeerde kunst op de begraafplaats. Als bijzonder gebouw ditmaal een kapel in Nederweert. Het favoriete plekje is van Erik Companje, grafdelver en tuinman van de gemeentelijke begraafplaats van Hellendoorn. In beroemd begraven staat het graf van de Zangeres zonder Naam in het Limburgse Stamproy de schijnwerpers, terwijl Marie-Louise Meuris in haar column Hemel & aarde de beenderenkuil / knekelput / verzamelgraf centraal zet. Hoe te denken vanuit de knekel?, vraagt ze zich af. Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden. Zoals: Is een ontvangstruimte verplicht? Kunnen we de oude kaartenbak weggooien? En wanneer en hoe maak je een nieuwe verordening? En uiteraard aandacht voor nieuwe producten en diensten en veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.

Verder:

Op de fotopagina’s: Pauline Prior fotografeerde kunst op de begraafplaats. Als bijzonder gebouw ditmaal een kapel in Nederweert.
Het favoriete plekje is van Erik Companje, grafdelver en tuinman van de gemeentelijke begraafplaats van Hellendoorn.
In beroemd begraven staat het graf van de Zangeres zonder Naam in het Limburgse Stamproy de schijnwerpers, terwijl Marie-Louise Meuris in haar column Hemel & aarde de beenderenkuil / knekelput / verzamelgraf centraal zet. Hoe te denken vanuit de knekel?, vraagt ze zich af.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden. Zoals: Is een ontvangstruimte verplicht? Kunnen we de oude kaartenbak weggooien? En wanneer en hoe maak je een nieuwe verordening?
En uiteraard aandacht voor nieuwe producten en diensten en veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.