Verder:

Op de fotopagina's: Pauline Prior fotografeerde portretten op grafstenen. Als bijzonder gebouw een ruïne uit 1247 op Oud Eik en Duinen in Den Haag en het favoriete plekje is van Fred de Jong, beheerder van de algemene begraafplaats in Katwijk. In beroemd begraven staat het graf van Toni Boltini in Naarden in de schijnwerpers, terwijl Marie-Louise Meuris in haar column Hemel & aarde afscheid neemt van een loyale medewerker. Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak vragen over grafrechten. En uiteraard aandacht voor nieuwe producten en diensten en veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.

Verder:

Op de fotopagina’s: Pauline Prior fotografeerde portretten op grafstenen.
Als bijzonder gebouw een ruïne uit 1247 op Oud Eik en Duinen in Den Haag en het favoriete plekje is van Fred de Jong, beheerder van de algemene begraafplaats in Katwijk.
In beroemd begraven staat het graf van Toni Boltini in Naarden in de schijnwerpers, terwijl Marie-Louise Meuris in haar column Hemel & aarde afscheid neemt van een loyale medewerker.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak vragen over grafrechten. En uiteraard aandacht voor nieuwe producten en diensten en veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.