Verder:

Op de fotopagina's: Open dag in Heilig Landstichting, foto's Pauline PriorAls bijzonder gebouw een unieke graftombe op de duurste begraafplaats van Nederland.Het favoriete plekje is van Chiel Aalberts, algemeen medewerker op de Algemene begraafplaats op de Soerenseweg in Apeldoorn.Cowboys bezoeken LOB-bijeenkomst, constateert Marie-Louise Meuris in haar column Hemel & aarde.Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Zonder toezicht begraven en een keldergraf zonder ontluchting, mag dat?En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.Op de LOB-pagina's geeft consulent beschrijft Pauline Harmsen wat de belangrijkste gespreksonderwerpen waren tijdens de afgelopen regio-bijeenkomsten en doet ze verslag van de uitvaartbeurs.

Verder:

Op de fotopagina’s: Open dag in Heilig Landstichting, foto’s Pauline Prior
Als bijzonder gebouw een unieke graftombe op de duurste begraafplaats van Nederland.
Het favoriete plekje is van Chiel Aalberts, algemeen medewerker op de Algemene begraafplaats op de Soerenseweg in Apeldoorn.
Cowboys bezoeken LOB-bijeenkomst, constateert Marie-Louise Meuris in haar column Hemel & aarde.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Zonder toezicht begraven en een keldergraf zonder ontluchting, mag dat?
En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.
Op de LOB-pagina’s geeft consulent beschrijft Pauline Harmsen wat de belangrijkste gespreksonderwerpen waren tijdens de afgelopen regio-bijeenkomsten en doet ze verslag van de uitvaartbeurs.