Verder:

De Begraafplaats heeft een nieuwe columnist: Hedy Vegter, teamleader Sectie Begraafplaatsen van de gemeente Groningen.Op de fotopagina's: Bijbelteksten op Texel, foto's Pauline Prior Als bijzonder gebouw een gerenoveerde grafkapel in Gouda. Tekst en foto Pauline PriorHet favoriete plekje is van Piet van leeuwen, parttime beheerder in CothenIn Beroemd begraven het graf van Hannie Schaft in Overveen.Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Wat te doen met de stoffelijke resten na ruiming?In nieuwe producten en diensten een grafkaarsenautomaat.En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land, zoals: Wim Zaalberg koninklijk onderscheiden. De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het herfstnummer komt uit in september 2005, week 35.

Verder:

De Begraafplaats heeft een nieuwe columnist: Hedy Vegter, teamleader Sectie Begraafplaatsen van de gemeente Groningen.
Op de fotopagina’s: Bijbelteksten op Texel, foto’s Pauline Prior
Als bijzonder gebouw een gerenoveerde grafkapel in Gouda. Tekst en foto Pauline Prior
Het favoriete plekje is van Piet van leeuwen, parttime beheerder in Cothen
In Beroemd begraven het graf van Hannie Schaft in Overveen.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Wat te doen met de stoffelijke resten na ruiming?
In nieuwe producten en diensten een grafkaarsenautomaat.
En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land, zoals: Wim Zaalberg koninklijk onderscheiden.


De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het herfstnummer komt uit in september 2005, week 35.