Verder:

Op de fotopagina’s: De begraafplaats van De Tiltenberg, foto’s Pauline Prior.  Als bijzonder gebouw de grafkapel van koekjesfabrikant Jamin in Rotterdam. Tekst en foto Pauline Prior.Het favoriete plekje is van Theo Blokland, oud- bestuurslid van de LOB.In Beroemd begraven staat het graf van dichter, schrijver, tv-presentator, wereldreiziger en verzamelaar Boudewijn Büch in Velsen centraal.Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Mag schudden altijd?In nieuwe producten en diensten o.a. een verlichte urnenmuur.De column van Hedy Vegter en veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het winternummer komt uit in december 2005, week 48.

Verder:

Op de fotopagina’s: De begraafplaats van De Tiltenberg, foto’s Pauline Prior. 
Als bijzonder gebouw de grafkapel van koekjesfabrikant Jamin in Rotterdam. Tekst en foto Pauline Prior.
Het favoriete plekje is van Theo Blokland, oud- bestuurslid van de LOB.
In Beroemd begraven staat het graf van dichter, schrijver, tv-presentator, wereldreiziger en verzamelaar Boudewijn Büch in Velsen centraal.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Mag schudden altijd?
In nieuwe producten en diensten o.a. een verlichte urnenmuur.
De column van Hedy Vegter en veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.

De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het winternummer komt uit in december 2005, week 48.