Verder:

Op de fotopagina's: Een tentoonstelling in het Zuiderzeemuseum: De dood leeft. Foto's Pauline Prior. Als bijzonder gebouw een calvarieberg in Hoogeloon. Tekst en foto Pauline Prior.Het favoriete plekje is van Arie van Lunteren, bedrijfsleider van begraafplaats en crematorium Den en Rust in Bilthoven.In Beroemd begraven staat het graf van schrijver en tv-persoonlijkheid Godfried Bomans in Bloemendaal centraal.Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Bijzetten stoffelijke resten in urnengraf mag?In nieuwe producten en diensten o.a. ergonomische spade.De column van Hedy Vegter gaat over kwetterende keeltjes en buurtende reeën.Verder veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het lentenummer komt uit in februari/maart 2006, week 9.

Verder:

Op de fotopagina’s: Een tentoonstelling in het Zuiderzeemuseum: De dood leeft. Foto’s Pauline Prior.
Als bijzonder gebouw een calvarieberg in Hoogeloon. Tekst en foto Pauline Prior.
Het favoriete plekje is van Arie van Lunteren, bedrijfsleider van begraafplaats en crematorium Den en Rust in Bilthoven.
In Beroemd begraven staat het graf van schrijver en tv-persoonlijkheid Godfried Bomans in Bloemendaal centraal.
Jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelt in zijn Vraagbaak weer veel interessante vragen en antwoorden, zoals: Bijzetten stoffelijke resten in urnengraf mag?
In nieuwe producten en diensten o.a. ergonomische spade.
De column van Hedy Vegter gaat over kwetterende keeltjes en buurtende reeën.
Verder veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.

De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het lentenummer komt uit in februari/maart 2006, week 9.