Verder:

Het favoriete plekje is van Cornelis van der Linden, vrijwillig beheerder van de RK begraafplaats bij Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk in Nederhorst den Berg.Op de foto-middenpagina’s: natuurbegraafplaatsen in Engeland.Hedy Vegter vertelt in haar column over de inlijving van buurgehucht Ten Boer bij de stad Groningen.In Beroemd begraven het graf van circusdircteur Oscar Carré in Amsterdam.LOB-consulent Pauline Harmsen en jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelen in de Vraagbaak vragen over afwijkende afmetingen van grafmonumenten, lege urnennisen en verlenging van grafrechten.En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het lentenummer komt uit in maart 2007, week 10.

Verder:

Het favoriete plekje is van Cornelis van der Linden, vrijwillig beheerder van de RK begraafplaats bij Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk in Nederhorst den Berg.
Op de foto-middenpagina’s: natuurbegraafplaatsen in Engeland.
Hedy Vegter vertelt in haar column over de inlijving van buurgehucht Ten Boer bij de stad Groningen.
In Beroemd begraven het graf van circusdircteur Oscar Carré in Amsterdam.
LOB-consulent Pauline Harmsen en jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelen in de Vraagbaak vragen over afwijkende afmetingen van grafmonumenten, lege urnennisen en verlenging van grafrechten.
En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.

De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het lentenummer komt uit in maart 2007, week 10.