Verder:

Het favoriete plekje in Dordrecht is van Thea Mastenbroek, Algemeen Assistent op begraafplaats en crematorium de Beukenhof in Schiedam.Op de foto-middenpagina’s: Herdenken buiten de begraafplaats (foto Pauline Prior).In haar column heeft Hedy Vegter het over ruimen, nummer 3 in de top-5 van belangrijkste funeraire pers- en media-onderwerpen.In Beroemd begraven: een Franse koning in Delft.Mag elke tekst op de grafsteen staan? Dit en andere vragen behandelen LOB-consulent Pauline Harmsen en jurist mr. W.G.H.M. van der Putten in de Vraagbaak.Informatie over nieuwe producten en diensten, en veel nieuws, zowel van de LOB zelf als van diverse begraafplaatsen in het land.De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het herfstnummer komt uit in september 2007, week 36.

Verder:

Het favoriete plekje in Dordrecht is van Thea Mastenbroek, Algemeen Assistent op begraafplaats en crematorium de Beukenhof in Schiedam.
Op de foto-middenpagina’s: Herdenken buiten de begraafplaats (foto Pauline Prior).
In haar column heeft Hedy Vegter het over ruimen, nummer 3 in de top-5 van belangrijkste funeraire pers- en media-onderwerpen.
In Beroemd begraven: een Franse koning in Delft.
Mag elke tekst op de grafsteen staan? Dit en andere vragen behandelen LOB-consulent Pauline Harmsen en jurist mr. W.G.H.M. van der Putten in de Vraagbaak.
Informatie over nieuwe producten en diensten, en veel nieuws, zowel van de LOB zelf als van diverse begraafplaatsen in het land.

De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het herfstnummer komt uit in september 2007, week 36.