Verder:

Het favoriete plekje is van Miel van de Velde (44), medewerker van de gemeentelijke begraafplaats in Castricum.Op de foto-middenpagina's: Allerzielen Alom 2007.Hedy Vegter vertelt in haar column over grafroof op de begraafplaats.En twee extra columns, een over Allerzielen Alom in Castricum en een over menselijke resten in de keuken.In Beroemd begraven het graf Martinus Nijhoff in Den Haag, dat onlangs is van de totale verwaarlozing is gered door stichting Altvoorde.LOB-consulent Pauline Harmsen en jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelen in de Vraagbaak vragen over herbegraven, bijbegraven, ruimen, schudden.En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land. De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het lentenummer komt uit in maart 2008, week 10.

Verder:

Het favoriete plekje is van Miel van de Velde (44), medewerker van de gemeentelijke begraafplaats in Castricum.
Op de foto-middenpagina’s: Allerzielen Alom 2007.
Hedy Vegter vertelt in haar column over grafroof op de begraafplaats.
En twee extra columns, een over Allerzielen Alom in Castricum en een over menselijke resten in de keuken.
In Beroemd begraven het graf Martinus Nijhoff in Den Haag, dat onlangs is van de totale verwaarlozing is gered door stichting Altvoorde.
LOB-consulent Pauline Harmsen en jurist mr. W.G.H.M. van der Putten behandelen in de Vraagbaak vragen over herbegraven, bijbegraven, ruimen, schudden.
En veel nieuws, zowel van de LOB zelfs als van diverse begraafplaatsen in het land.

De Begraafplaats verschijnt vier keer per jaar. Het lentenummer komt uit in maart 2008, week 10.